Bekijk ook onze Exterieur detailing

Inleiding

Het interieur van uw auto is zeker zo belangrijk als het exterieur. U brengt er immers veel tijd in door en het heeft veel te voortduren. Er komen vlekken in de bekleding, het lederen interieur gaat droog beginnen aanvoelen,dierenharen,nicotine aanslag van het roken met de vieze geur als gevolg,verweerde kunststofdelen enzovoort. Geen nood, wij behandelen uw interieur zodat deze er weer als nieuw uit komt te zien. Een proper interieur is fijn maar een volledig behandeld interieur is nog fijner. Hieronder vind u een beschrijving van hoe het autopoetscenter uw interieur onder kan nemen.

Beschrijving

Stofzuigen en uitblazen van het interieur

Het starten van een interieur reiniging begint met het volledig leeg maken van de binnenkant van de wagen zoals de kofferbak + reservewiel, matten, deurvakjes, asbakken en andere opbergruimten. Elk hoekje en kantje wordt daarna grondig uitgeblazen en gestofzuigd.

Met het uitblazen komen wij op plekken waar u normaal zelf nooit bij komt. Hiermee komt natuurlijk al het vuil en stof tevoorschijn uit alle hoeken en kieren.

 

Het dashboard en alle kunststofdelen reinigen

Het dashboard en alle andere kunststofdelen zoals o.a de deurbekleding, deurstijlen en opbergvakken worden grondig gereinigd. Dit gebeurd met professionele frisse interieur reinigers.

Uw gehele interieur wordt hier mee behandeld en met behulp van een speciale machine kunnen wij de reiniger overal inblazen, zoals luchtroosters, stoelrails en andere hoeken en vakjes.

 

 

De dieptereiniging van bekleding met ons professioneel stoom-extractie machine

Het reinigen van uw bekleding, vloer en dakhemel is vaak een zware klus. Stoffen bekleding heeft de negatieve eigenschap vuil te absorberen. Wanneer een interieur sterke vervuiling vertoont zoals bv. kringen, vetvlekken, vlekken afkomstig van gemorste dranken en dergelijke, heeft het interieur een grondige beurt nodig, iets wat wij een dieptereiniging noemen. Ook al ziet u geen vlekken of vuil, de bekleding is vaak ongemerkt toch vuil en ruikt muf.

Bij autopoetscenter kan u terecht voor een dieptereiniging van stoffen zetels, dakbekleding, vloerbekleding en tapijten. Deze hardnekkige vervuiling kunnen wij verwijderen door middel van een speciale stoom-extractie machine. Het voordeel van deze machine is dat niet alleen de vervuiling wordt aangepakt maar ook belangrijk, alle bacteriën zullen gedood worden.

Hierdoor verdwijnt vaak al de muffe geur en voor personen met bepaalde allergieën heeft dit een gunstige invloed. Het leder wordt gereinigd met een ph-neutrale leder reiniger. Met deze dieptereiniging proberen wij u stoffen of lederen bekleding er weer als nieuw te laten uitzien.

Opnieuw voeden van alle kunststofdelen en lederen bekleding

Uw interieur is nu proper maar moet opnieuw gevoed worden. De kunststofdelen van uw interieur voeden we met een speciale voorziene interieur melk.

Dit resulteert in een mooie, langdurige diepere matte glans en het wordt het beschermd tegen uv-straling en uitdroging. Het is niet vet en laat een fijne frisse geur achter.

 

 

De bekleding vocht- en vuilafstotend maken

Nadat de dieptereiniging heeft plaats gevonden kunnen we de bekleding voorzien van een beschermlaag die het vocht- en vuilafstotend maakt.

Deze beschermlaag kan worden toegepast op zowel stoffen als lederen bekleding. Meer info over deze bescherming vind je in de rubriek bescherming.

 

 

De ramen

Alle ramen worden streeploos gereinigd met een glasreiniger.

Ontgeuren interieur & aircosysteem met de aircomatic III van Wynn's

Als allerlaatste wordt zowel het interieur als het aircosysteem ontdaan van slechte geuren.

Met de aircomatic® III wordt een oplossing geboden voor veel voorkomende problemen van slechte geuren in de auto. Zowel de aircobehandeling als de interieur behandeling hebben een langdurige werking maar 1x per jaar worden deze beide behandelingen aanbevolen.

De airco behandeling

Het airco systeem is een bron voor bacteriën, schimmels, pollen en andere micro-organismen en de behandeling ervan worden zeer vaak over het hoofd gezien. De aircomatic® III met airco-clean® ultrasonic behandeling reinigt de verdamper van de airconditioning en de luchtleidingen. Op deze manier worden negatieve aspecten zoals verkoudheden, tranende ogen, keelpijn, irriterende luchtwegen en onaangename geuren vermeden. Deze behandeling neutraliseert en verwijdert slechte geuren, zoals van sigarettenrook, huisdieren, voedsel, enz. uit het interieur van voertuigen.

De geurbehandeling

De geurbehandeling wordt in 2 fasen uitgevoerd. Eerst produceert de machine ozon in de binnenruimte van het voertuig. Hierdoor worden slechte geuren geneutraliseerd. Nadien wordt de air purifier door de machine automatisch in het voertuig verneveld. De air purifier versterkt de neutralisatie van slechte geuren & neutraliseert de geproduceerde ozon.

De duur van de behandeling hangt af van de ernst van de reukproblemen.

De gemiddelde duurtijd van beide behandelingen nemen ongeveer 2 u in beslag.

Back to top