Q² Booster Verzegeling

Geavanceerde keramische coating

Geavanceerde quartz technologie gecombineerd met gebruiksgemak.

Q2 Booster

Gyeon Q2 Booster is een gloednieuw product dat als ‘top-up’ kan dienen voor alle bestaande SiO2 coatings. De Booster kan gebruikt worden om de bescherming nog eens met 6 tot 12 maand te verlengen!

Het is een toplaag die ontwikkeld is voor alle quartz of ceramische coatings. Het versterkt het waterafstotend effect nog verder op spectaculaire wijze en voorkomt watervlekken op de coating.

Indien u de maximale “beading” of het parelend effect wilt bekomen is de Booster het perfecte product voor u!

De eerste topcoating die elke basiscoating extreem water-afstotend maakt

Q² Booster is de makkelijkste manier om uw favoriete coating nog beter te maken. Of u nu Prime, MOHS of een ander merk dan Gyeon gebruikt, u verlengt de levensduur van uw coating en het waterafstotend vermogen enorm.

Q2_BOOSTER_benefit_thefirst

Super waterafstotend op elke coating

Als u van extreme beading houdt, is Q² Booster het beste product dat u gaat vinden. Het zorgt ervoor dat uw coating water compleet afstoot. En als u het samen met een goede quartz coating gebruikt, bereikt u een contacthoek tot wel 120″.

Q2_BOOSTER_benefit_thefirst

Versterkt zelfreinigende eigenschappen

Q² Booster versterkt niet alleen het waterafstotend vermogen, maar het zorgt er ook voor dat uw coating schoner blijft. En anti-statischer wordt. Het heeft ook eigenschappen van anti-graffiti bescherming. Daardoor zijn alle soorten vlekken makkelijker te verwijderen.

Q2_Booster_benefits_selfcleaning

Heel makkelijk aan te brengen

Q² Booster is makkelijk aan te brengen. Bereid de lak voor, zorg ervoor dat er geen olie- of vetresten achterblijven en breng kriskras kleine hoeveelheden aan. Omdat het zo snel verdampt, hoeft u het maar heel licht na te wrijven.

Q2_BOOSTER_benefits_veryeasyapplication

De langstwerkende beading coating ter wereld.

Wij durven te stellen dat Q² Booster de meest duurzame beading coating ter wereld is. Als u het aanbrengt op een coating zoals Prime of MOHS, houdt u tot wel 12 maanden beading.

Booster_benefit_v3

Q2 Booster Belangrijkste Eigenschappen

  • Biedt tot 12 maanden extra bescherming
  • Zeer duurzaam
  • Een krimp van minder dan 5%
  • De top in quartz-coating
  • Diepe, glanzende afwerking
  • Flexibiliteit

Gyeon's galerij

Q² Booster by Gyeon Quartz Youtube Video

In de video zie je de Q2 Booster lakcoating die de levensduur van de lak verlengt en extreem waterafstotende eigenschappen met zich mee brengt.

Duurzaamheid: >12 maanden of 20.000 km
dikte: 0,2 – 0,5µm
pH-tolerantie: pH 2-11
contacthoek: >90′
hardheid: +2H
verbruik: 30ml/auto


Back to top