Q² Cancoat Verzegeling

Geavanceerde keramische coating

Geavanceerde quartz technologie gecombineerd met gebruiksgemak.

Q2 Cancoat

Gyeon Q2 CanCoat is een geavanceerde spray coating die een echte SiO2 bescherming aflevert. Q² CanCoat biedt ongeevenaarde vuil- en waterafstotendheid tot wel 6 maanden/10.000km. Daarnaast biedt Q² CanCoat bescherming tegen UV straling, sterke chemicaliën, vogelpoep pekel en voorkomt oxidatie. Gyeon Q2 CanCoat is een geavanceerde spray coating die een echte SiO2 bescherming aflevert zonder enige moeite. Het voegt een extra glans en diepte toe aan iedere lak.

Het is een echte quartz coating zoals de andere Gyeon producten en heeft de CanCoat dus ook gelijkaardige capaciteiten. De ongelooflijke zelf reinigende eigenschap en het parelend effect zien we ook hier terug. Het product is ook chemisch resistent!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

In tegenstelling tot andere aerosol coatings biedt Gyeon Q² CanCoat echt waar voor uw geld. Het geeft de beste resultaten tegen de scherpste prijs in deze productcategorie. Het was ons doel het meest efficiënte product te maken dat in een spuitbus past.

spuitbus Gyeon Cancoat

Een prachtig eindresultaat met een zeer diepe glans.

Q² CanCoat is zeer eenvoudig aan te brengen maar geeft toch een optimaal resultaat. Het geeft een donkere tint, het versterkt de glans en het geeft lakken meer diepte. Lichtere lakken krijgen een gladde, diepe look. Na inwerking laat het een zeer gladde, beschermende laag achter.

Cancoat diepe glans

Langdurige bescherming

Q²CanCoat geeft autolakken een laag die beschermt tegen UV-straling, sterke chemicaliën, vogelpoep, strooizout en oxidatie. CanCoat houdt zijn waterafstotende en zelfreinigende eigenschappen tot wel 12 maanden of 15.000 Km lang.

cancoat langdurige bescherming

Snel aan te brengen

Eenvoudig op de lak spuiten en afnemen met een zachte microvezeldoek tot de lak glanst. Zo makkelijk is het om Q²CanCoat aan te brengen. CanCoat biedt als eerste een buitengewoon goede en duurzame coating op basis van SiO2. Handig verpakt in een spuitbus en supermakkelijk aan te brengen.

Cancoat snel aan te brengen

Extreem waterafstotend

Q² CanCoat is waarschijnlijk de sterkste waterafstotende coating in zijn soort en in ons assortiment. En dat terwijl Q² Prime de lat op dit gebied al zeer hoog heeft gelegd. De contacthoek van een net aangebrachte laag is groter dan 100’.

Cancoat waterafstotend

Q2 Cancoat Belangrijkste Eigenschappen

  • Makkelijk in gebruik
  • Waterafstotend
  • Diepe glans
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Opspuiten & afnemen
  • Klaar voor gebruik.

Gyeon's galerij

Q² Cancoat by Gyeon Quartz Youtube Video

In de video zie je de Q2 cancoat lakcoating die de levensduur van de lak verlengt en extreem waterafstotende eigenschappen met zich mee brengt.

Duurzaamheid: >12 maanden of 15.000 km
pH-tolerantie: pH 3-11
SiO2 percentage: >10%
Contact hoek: >100′
verbruik: 150ml/auto


Back to top