Q² Leathercoat Verzegeling

Geavanceerde ledercoating

Geavanceerde quartz technologie gecombineerd met gebruiksgemak.

Q2 LeatherCoat

Gyeon Q2 LeatherCoat is een uniek product in het beschermen van leder tegen water, vuil, UV-stralen en wrijving dankzij een duurzame SiO2 coating!
Het is de eerste echte coating voor leder en dus niet te vergelijken met de klassieke ledermelk die het leder ververst. Het bouwt een duurzame laag boven het leder die goed hecht met het oppervlak. Tegelijkertijd zal het uitzicht of gevoel van het leder niet veranderen.

Eén enkele laag LeatherCoat verzekert een sterke bescherming door de hydrofobische capaciteiten. De UV bescherming garandeert dat het leder niet zal verkleuren door hoge temperaturen en veel zon. Ook de overdracht van kleur van lederen vest, riem of jeansbroek wordt hierdoor tegengegaan!

Gyeon Q2 LeatherCoat zal het oppervlak niet aantasten waardoor de matte afwerking van het leder ook behouden blijft maar het kleur wel versterkt wordt! Door het leder lang te beschermen tegen vuil, zweet, zout, vet en andere zaken zal het leder minder snel opnieuw gereinigd en behandeld moeten worden.

innovatief

Q² Leather Coat is de eerste echte coating voor alle lederen oppervlakken. Het is geen standaard behandeling die normaal gesproken alleen maar het leer opfrist. Dit geeft een hoge bescherming. Het brengt een laag aan op de bovenzijde van het leer en gaat een verbinding aan met het oppervlak. En dat zonder iets te veranderen aan het uiterlijk of het gevoel van zachtere lederen oppervlakken.

Q2_Leather_Coat_benefit_innovative

Hoge bescherming

Een enkele laag Q² Leather Coat geeft u al de garantie van een ijzersterke bescherming. Het houdt niet alleen vloeistoffen en vuil tegen; het biedt ook een hoge bescherming tegen UV-straling. Zo blijven de kleuren lang mooi. Zelfs in hete en zonnige klimaten.

Q2_Leather_Coat_benefit_Highly_protective

Matte afwerking

Omdat de meeste lederen afwerkingen in auto-interieurs een matte afwerking hebben, vindt u die matheid ook terug in Q²M Leather. Bovendien laat het kleuren extra spreken.

Q2_Leather_Coat_benefit_Matt_finish

Stoot vuil af

Q² Leather beschermt leren elementen langdurig door ze vrij te houden van vuil, zweet, zout en vetten. De vochtafstotende eigenschappen en de sterke binding met het oppervlak zorgen voor een afweer tegen vervuiling die het leer probeert binnen te dringen. Q² Leather beschermt ook tegen verkleuringen die kunnen optreden bij contact met leren riemen, jassen of spijkerbroeken.

Q2_Leather_Coat_benefit_repels_dirt

Makkelijk in gebruik en duurzaam

Q² Leather is heel makkelijk in het gebruik. Het is belangrijk dat u het leren oppervlak goed voorbereidt. Gebruik een leer-reiniger van hoge kwaliteit voordat u Q² Leather aanbrengt. Wij adviseren hiervoor middelen die geen vochtinbrengende ingrediënten op natuurlijke basis bevatten. Deze kunnen voorkomen dat Q² Leather goed bindt met het leer. Indien nodig neemt u het leer voorzichtig af met wat Q²M Prep op een microvezeldoek. Het coaten zelf doet u met een microvezelapplicator of -doek. Alleen zo krijgt u een strakke, egale laag. Laat na het aanbrengen Q² Leather een aantal uur drogen zodat het goed kan binden met het leer.

Q2_Leather_Coat_easy_to_use

Q2 LeatherCoat Belangrijkste Eigenschappen

  • Makkelijk in gebruik
  • Duurzaam
  • Beschermend
  • Sterk
  • Waterafstotend
  • Elk type leer

Gyeon's galerij

Q² LeatherCoat by Gyeon Quartz Youtube Video

In de video zie je de Q2 leathercoat ledercoating.

Duurzaamheid: >6 maanden
dikte: 0,2 – 0,5µm
pH-tolerantie: pH 2-11
contacthoek: >90′
hardheid: +2H
verbruik: 30ml/auto


Back to top