Over Ons

Een jong enthousiast bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan!

WIE IS HET AUTOPOETSCENTER?

Over ons,…ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Kris Pennemans en ik ben oprichter van het autopoetsbedrijf “Autopoetscenter ” dat gevestigd is in Lommel (Limburg) – Belgie.

Van jongs af aan was mijn interesse in auto’s al groot en op redelijk jonge leeftijd kwam ik dan ook voor het eerst in aanraking met de autopoets branche. Ik vond en vind het nog steeds schitterend werk en het is vanaf dat moment één van mijn hobby’s geworden. Men zegt wel eens:

De autopoets wereld is een apart wereldje en je moet een beetje gek zijn om het werk te doen.

Maar wat is er nu mooier dan van je hobby je beroep te maken ?

Men weet vaak niet wat er allemaal mogelijk is en wat je allemaal wel kan doen om je wagen terug in zijn oorspronkelijke staat te brengen. Dat komt omdat men het vaak vergelijkt met het handmatige autopoetsen wat mensen vaak zelf doen maar daar is het totaal niet mee te vergelijken. Als gepassioneerd autoliefhebber ben ik altijd op zoek naar het allerbeste resultaat tijdens een poetsbeurt aan een auto. Alleen door te blijven doorontwikkelen en innoveren kun je jezelf onderscheiden en ga ik verder dan een doorsnee autopoetsbedrijf. Daarom spreek ik zelf liever van car detailing. Het resultaat zit immers in al die kleine details!

Onze werkplaats

Op een gegeven moment ben ik me er dus ook steeds meer in gaan verdiepen en heb ik een professionele training gevolgd en veel ervaring opgebouwd. Het begon met een paar zaterdagen en regelmatig tijdens de avonduren een autootje te poetsen voor vrienden en familie.

Wat mij het meest motiveert is de waardering die je dan krijgt nadat je hun auto weer in showroom staat hebt gebracht. Ik vind het dan ook schitterend om hun gezichten te zien als ze hun auto niet meer terug kennen na een professionele poetsbeurt.

Reacties die je vaak krijgt zijn:

Is dat mijn auto, het lijkt wel een nieuwe?

Op een gegeven moment wist ik gewoon dat ik hierin verder wilde gaan en besloot de stap te nemen om zelfstandig aan de slag te gaan.

Ik nodig u van harte uit op deze website voor een kijkje te nemen achter de schermen van het autopoetscenter.

Graag tot ziens!

Kris Pennemans

WAAROM ONS KIEZEN?

  • Service
  • Kwaliteitsproducten
  • Tevredenheid
  • Degelijk
  • Klantvriendelijk
  • Ervaren

REACTIES

  • Auto laten poetsen. Zeer tevreden met het resultaat.Hans K.
  • Aanrader. Medium pakket gekozen. Wagen ziet er terug kraaknet uit.Bert P.
Back to top